Култура - Музика

Култура / Музика НОВА ГЕНЕРАЦИЈА БИТЛСА Синови Џона Ленона и Пола Макартнија најавили сингл са заједничком песмом
Синови Џона Ленона и Пола Макартнија, најавили су да ће објавити зејдничку песму на новом синглу о познатом лондонском парку Прајмроуз Хил, пренели су данас британски медији.
Култура / Музика УЗБУДЉИВА СРЕДА У БЕОГРАДУ ЗА БЕНДОВЕ ИЗ НОВОГ САДА Озбиљна енергија уз „11 минута“ и „Морам питати Игора“
„Запа база“ је сад већ добро познато рокенрол концертно место у Београду, где ће у среду, 17. априла, своје име уписати и бендови „11 минута“ и „Морам питати Игора“.
Култура / Музика УВИД У ЖИВОТ И КАРИЈЕРУ КРОЗ ФОТОГРАФИЈЕ Изложба посвећена Маргити Маги Стефановић од 25. априла на Калемегдану
Поводом 60 година од оснивања Дома омладине Београда, организује изложбу посвећену Маргити Маги Стефановић, једној од јунакиња наше ауторске рокенрол сцене, 25. априла на платоу испред Уметничког павиљона "Цвијета Зузорић" на Калемегдану.
Култура / Музика ЗВАНИЧНИК ДУМЕ О ЛЕГЕНДАРНОЈ РУСКОЈ ПЕВАЧИЦИ КОЈА ЈЕ ОСУДИЛА РАТ Она је "бака која је некад певала", а мужа јој прогласили СТРАНИМ АГЕНТОМ
Председник Комитета за културу руске Думе Александар Шолохов поручио је данас да певачица Ала Пугачова није идол за младе, већ "бака која је некада певала".
Култура / Музика АКО ВОЛИТЕ ФИЛМСКУ МУЗИКУ Београдска филхармонија 19. априла изводи дела филмских композитора у Коларцу
Београдска филхармонија је саопштила данас да ће 19. априла (20:00) у Коларчевој задужбини наступити са млади колумбијским виолончелистом Сантјагом Кањон Валенсијом.
PhotoVideo
Култура / Музика СВЕТСКИ  ШОУ НА КАСТЕЛУ! ХАУСЕР у оквиру светске турнеје „Rebel with a cello” отвара четврти БАЊА ЛУКА ФЕСТ!
Музички виртуоз Стјепан Хаусер биће главна звезда отварања Бања Лука Феста, једног од најишчекиванијих музичких фестивала у региону.
Култура / Музика КОНЦЕРТ ВОЈВОЂАНСКОГ СИМФОНИЈСКОГ ОРКЕСТРА ВЕЧЕРАС У СИНАГОГИ Пред публиком ПОНОВО ОНА која очарава
Војвођански симфонијски оркестар на вечерашњем концерту у Синагоги од 20 часова поново наступа са звездом светске пијанистичке сцене Полином Осетинском, под диригентском палицом маестра Бојана Суђића.
Video
Култура / Музика ОСЛОБОЂЕН ОПТУЖБИ ЗА СМРТ ФАНОВА Дрејк није крив за смрт 10 особа на концерту у Хјустону
ХЈУСТОН: Амерички репер Дрејк ослобођен је кривице због погибије 10 особа на концерту на музичком фестивалу Astroworld 2021. године у Хјустону, на коме је он наступао као специјални гост на концерту репера и звезде фестивала Тревиса Скота.
Култура / Музика У АМЕРИЧКОМ КУТКУ Џез & блуз фотографије Душана Живкића
Изложба фотографија новосадског фотографа Душана Живкића, под називом “Џез & блуз”, биће отворена вечерас у 18.30 часова, у Америчком кутку Нови Сад.
Култура / Музика ПАНКЕРСКИ РОЂЕНДАН С НОВОСАЂАНИМА Гужва у 16-ерцу концертно прославља 30 година у суботу у „Герили”
Легендарни осјечки панк-рок бенд „Гужва у 16-ерцу” ових дана прославља велики јубилеј - 30 година постојања и рада. Пошто је Нови Сад важан град за „Гужву”, у ком су увек имали велику наклоност публике, одлучили су да одрже клупски концерт у Герили, у суботу 13. априла.
Video
Култура / Музика БЕОГРАДСКО ПРОЛЕЋЕ треба да донесе РАДОСТ: Ове године ће се на позорници појавити 19 извођача (ВИДЕО)
БЕОГРАД: Уметничка директорка Београдског пролећа Маја Раковиц истакла је данас, на дружењу извођача пред почетак фестивала у МТС дворани, да та манифестација "треба да донесе радост" и изразила уверење да ће тако и да буде.
Култура / Музика ЛЕПОТА ЈЕ У ТРАДИЦИЈИ! Сестре Гобовић најавиле солистички концерт у Београду, па обећале ЕМОТИВНО ПУТОВАЊЕ КРОЗ БОГАТУ СРПСКУ МУЗИЧКУ БАШТИНУ
Сестре Гобовић, Марина и Марија, најавиле су јуче солистички концерт „Лепота је у традицији”, који ће бити одржан у београдској МТС дворани 20. маја у 20 часова.
Photo
Култура / Музика "ГУАДАЛУПЕ ПЛАТА" ВЕЧЕРАС У "ДОМУ КУЛТУРЕ": Андалузијски блуз
Андалузијски трио „Гуадалупе Плата“ наступа вечерас на концерту у Дому културе, у Новом Саду. Снимили су шест албума, прегршт синглова, а у њиховој каријери издваја се и издање са Мајком Едисоном, легендом гаражног рока осамдесетих година.
Култура / Музика БЕОГРАДСКИ БИР ФЕСТ На Ушћу С.А.Р.С, Смак Плус и Гоблини
БЕОГРАД: Традиционални фестивал музике и пива Белгрејд бир (Belgrade Beer) фест биће одржан од 20. до 23. јуна на простору Ушћа у Београду, најавио је данас организатор.
Култура / Музика САХРАЊЕНА СЛАЂАНА МИЛОШЕВИЋ Породица јој је испунила последњу жењу
Вољена "Принцеза" - Слађана Милошевић , сахрањена је данас, 8. априла на београдском Лешћу у кругу најближих пријатења и чланова породице.
Култура / Музика РОК ГРУПА КИС ПРОДАЛА МУЗИКУ И ПРАВА НА БРЕНД Ево колико је шведски музички инвеститор искеширао! Спрингстин и Дилан и даље држе РЕКОРД у постигнутој цени
СТОКХОЛМ: Амерички хардрок бенд Кис продао је своје песме и права на бренд шведском музичком инвеститору за суму од, како се претпоставља, 300 милиона долара.
Култура / Музика РОЂЕНДАНСКИ КОНЦЕРТ У СУБОТУ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ „Атеист реп” слави 35 година постојања
Панк-рок група „Атеист реп” обележиће 35 година постојања на домаћем терену концертом у Хали 2 Новосадског сајма у суботу од 21 час.
Култура / Музика ТРУМБЕТАШ ПЕТРОВИЋ О КОНЦЕРТУ: Прослављам 30 година каријере певајући све своје хероине
БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је оперска певачица Јасмина Трумбеташ Петровић која је говорила о концерту "Све моје хероине" којим 13. априла у Народном позоришту у Београду слави 30 година каријере.
Култура / Музика ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ У НОВОМ САДУ Промоција новог албума
Бенд Васила Хаџиманова представиће у Новом Саду вечерас свој нови албум „Keyf“. Концерт ће бити одржан са почетком у 20 часова, у Градској концертној дворани.
Video
Култура / Музика ЈОЈ, МЕРАКА Погледајте нови Чолин спот снимљен у САРАЈЕВУ за песму “Бирај ти“! ОБОЖАВАОЦИ ОДУШЕВЉЕНИ (ВИДЕО)
Највећа мушка поп звезда Здравко Чолић, је објавио нову песму "Бирај ти", коју потпује музичка легенда Дино Мерлин, у пакету са видео спотом који је одушевио његове обожаваоце.
EUR/RSD 117.1400
Најновије вести