Beer Fest: Више од 120 концерата на четири бине

БЕОГРАД: На "Belgrade Beer Festu", од 14. до 18. августа, на четири бине на Ушћу биће одржано више од 120 бесплатних концерата.
w
Фото: pixabay.com

Музички програм на "Beer Festu" ће се први пут одржавати упоредо на четири бине - Main stage, Alternative Stage, Groove stage i Bunt stage.

На бини ће се наћи 120 извођача који ће изводити антологијске музичке хитове светских рок звезда. 

Од 22.30 сати по први пут у Србији ће свирати гитариста групе "The Smiths" Џони Мар, који ће поред песама са својих албума, изводити и највеће хитове бенда, а публика ће уживати и у музици домаћих бендова - "Артан Лили", "Мајке" и "Канда, Коџа и Небојша".

Други дан фестивала отвара легендарно "Атомско склониште", а Marko Louis, "Кербер" и "Еyesburn" ће на Ушће донети и традиционалне звуке трубе, регеа и хардкор панка. 

Од 21.30 часова на Main stage-у ће наступити амерички репери "Crazy Town X", који на "Beer Fest" долазе први пут, а у склопу турнеје на којој обележавају 20 година рада.

У петак 16. августа посетиоце на Ушћу очекује жестока свирка домаћих бендова "Схаркс, Снакес анд Планес", "Бјесови", "Електрични оргазам" и "Orthodox Celts", а први повратнички концерт у Србији ће одржати група "Negative". 

Из Хрватске стиже веома популарни сплитски репер Војко В, као и један од најтраженијих бендова у региону, бенд "Бркови", који на духовит начин спаја турбофолк са роком и хеви металом. 

За музичко загревање трећег дана ће бити задужен млади Џони Ранковић, а потом ће наступити Биља Крстић и "Jу Група" те затим Магнифицо и Дамир Урбан.

Последње вечери фестивала на Маин стаге-у публика ће слушати популарни црногорски бенд "Перпер", као и Дејана Цукића, "Бомбај штампу", "Блажу и Кљунове". 

Први пут на бини "Беер Феста" ће наступити некада веома популарни "Тап 011", а из Загреба долази "Елементал", док из Велике Британије стиже бенд "Зион Траин", који већ 30 година на иновативан начин миксује реге и денс музику.
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести