Београдски Beer Fest од 15. до 19. августа

БЕОГРАД: Највећи пивско-музички фестивал у овом делу Европе Beer Fest и овог лета ће, од 15. до 19. августа на Ушћу, угостити више од пола милиона посетилаца, најавили су данас организатори. 
pivo, pixabay.com
Фото: pixabay.com

Као један од најпрепознатљивијих туристичких брендова наше земље, Белграде Беер Фест, већ 16. годину љубитељима добре забаве нуди сваког лета гарантован провод уз актуелне пивске укусе и концерте престижних музичких извођача из земље, региона и света, а све то уз бесплатан улаз.

Публика је до сада могла да ужива у више од 750 бесплатних музичких наступа. 

Ове године ће бити и нова, трећа бина која ће се звати "Алтернативе стаге".

"Схватили смо да две бине нису довољне за све бендове који заслужују да наступе на фестивалу, а “Алтернативе стаге” ће бити ново омиљено место за све љубитеље мало тврђег звука. Главна бина Beer Festa “Inovation stage” и трећа, алтернативнија бина, донеће најбољи лине уп икада, а за посетиоце и лакше кретање кроз фестивал, обогаћен новим садржајима", поручује Александар Срдић из Београдске културне мреже. 

Велики искорак у музичком сегменту фестивала организатори ће направити уз помоћ партнера фестивала, чији број расте из године у годину.

Осим сјајних вести из музичког сегмента, важно место и ове године заузима пивска понуда у оквиру које посетиоце очекује највећи избор индустријских и црафт пива из региона до сада, као и пива са препоруком из целог света. 

Прошлогодишње нове фестивалске зоне, "Гостионица", "Craft land" и "Embassy of Beer" ове године представиће се у још бољем издању са бројним новитетима.

Слоган "Више од фестивала", који ће Belgrade Beer Fest снажно промовисати у наредном периоду, односи се на вишеструку интеракцију са окружењем, навели су организатори.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести