Београдско вече за памћење уз Брајана Адамса

БЕОГРАД: Најпознатији канадски рокер Брајан Адамс одржао је вечерас у Штарк Арени концерт за памћење у оквиру ''Shine A Light'' турнеје.
adams
Фото: Youtube Printscreen

После 13 година, легендарни музичар вратио се у српску престоницу, а од првих песама "Last night on earth" и "Someday" показао је да ово неће бити само једно романтично вече уз најлепше баладе по којима је познат, већ и прави рокенрол спектакл.

Наставивиши са "Run to you", Адамс је на прави начин загрејао публику за оно што је тек чека.

"Добро вече, ја сам Брајан, дошао сам чак из Канаде до вас. Имамо много тога да вам свирамо, надам се са не журите на посао сутра", поручио је Адамс и извео песму по којој албум и турнеја носе име.

Они који су очекивали мирно вече уз лагане мелодије, преварили су се, јер је Канађанин показао да, осим што га и даље служи препознатљиви глас, енергија коју поседује на бини не јењава ни на тренутак.

Праћен врхунским музичарима у бенду, Адамс је свирао чист рокенрол изводећи ствари попут "Back to you”, "The Only Thing That Looks Good on Me Is Yo", док је уз "You belong to mе" позвао публику да заигра како би на видео биму изабрао најбољег играча, што су сви здушно прихватили.

Ипак, како је и очекивано, публика се спремала за његове најпознатије хитове, те када се са бине чуо први такт “Heaven” И “Everthing I Do, I do it for you”, као и "Have you ever really loved a women", фанови су узвратили громогласним аплаузом и певањем у глас.

Оне најлепше чувао је за крај. Пред излазак на бис извео је чувену нумеру “Sommer of ''69”, док је изашавши поново на бину, овога пута сам на гитари, извео "Straight from the heart" поручивши:

"Веома сам рано почео да се бавим музиком и нисам могао ни да помислим докле ћу догурати, ево и до вас овде у Београду. Хвала вам, били сте сјајни вечерас и молим вас не одустајте од својих снова, остварите их!"

После пуна два сата музичке чаролије, Брајан Адамс званично се опростио са београдском публиком уз “All for love”, уз коју је засветлела цела Арена, овога пута уз мобиле телефоне, као некада уз упаљаче.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести