Брајан Џонсон се вратио у AC/DC и снима нови албум

​Према писању страних медија, Брајан Џонсон је потврдио да ће певати на новом албуму групе AC/DC.
EPA/JACEK TURCZYK/Brajan Dzonson
Фото: EPA/JACEK TURCZYK/Brajan Dzonson

Прошле године је објављено да иконе рока раде на новом албуму који ће се фокусирати на рад њиховог некадашњег ритам гитаристе Малколма Јанга. Наиме, Јанг је умро у новембру 2017. године након што се повукао из бенда због појаве симптома деменције.

Џонсон је у међувремену био присиљен да напусти бенд 2016. године због проблема са слухом и привремено га је заменио Аксл Роуз. А почело се нагађати да ће се певач поново састати с рок легендама за потребе новог студијског материјала након што је недавно виђен с бившим бубњаром бенда Филом Радом у Ванкуверу, преноси ЦДМ.

Међутим, неслужбена потврда да Брајан Џонсон поново ради с бендом AC/DC стигла је од чланова америчког бенда “Terrorizer” након сусрета с легендарним фронтменом на аеродрому, преноси НМЕ.

“Данас смо се срели на аеродрому с Брајаном Џонсоном. Питали смо га за гласине о томе да ће радити на новом албуму бенда AC/DC и он је рекао да му постаје мука од тога да то негира и рекао нам је да су гласине тачне”, стоји у објави на Фејсбуку Terrorizera.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести