Брус Спрингстин објављује нови албум 23. октобра

ЊУЈОРК: Велики рок уметник Брус Спрингстин свој нови студијски албум “Letter to You ” издавача из Њујорка - “Колумбија Рекордс” објавиће 23. октобра, саопштила је дискографска кућа за Србију и цео регион - “МенАрт”.
b
Фото: Tanjug

Музичар кога многи зову “The Boss ” нови ЦД је снимио са групом “E Street Band ”, с којом је последњи пут наступао током успешне “The River” турнеје из 2016. године.

Продуктивни Спрингстин ће тиме обележити значајан јубилеј - нови материјал је његов чак 20. студијски албум, овог пута са 12 нових песама, веома препознатљивог звука старе школе рокенрола.

Уз нове песме, на албуму су и три никад раније објављене нумере из седамдесетих година: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” и “Song for Orphans”.

Веровали или не, цео албум је снимљен за само пет дана у кућном студију „великог Боса“ у Њу Џерсију, у продукцији самог кантаутора.

Као најава изласка албума, изашао је спот за насловну композицију “Letter to You ”.

Волим емотивну природу коју има “Letter to You ”, и волим звук E Street Banda који свира све уживо у студију, и то на начин на који никад пре нисмо радили и без наснимавања, пружа прве утиске Спрингстин јавности.

Албум смо урадили за само пет дана и испало је да је то једно од највећих искуства снимања које сам икада доживео, појаснио је аутор огромних хитова “Born in the USA ”, “Human Touch” или “Born to Run ”.

The Boss је веома популаран и због увек изузетно уносних светских турнеја које сваки следећи пут обарају рекорде у исплативости, за неуморног рокера који се никада не гаси.

Аутор је и примењене музике за филмове, ТВ серије, шоу програме, рекламе, и оквирно његове композиције се могу наћи у више од 300 остварења малог и великог екрана, за неколико деценија каријере.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести