Чланови Рибље чорбе неће присуствовати кремацији Алексића

БЕОГРАД: Чланови легендарног рок бенда ''Рибља чорба'' саопшили су вечерас да сутра због погоршане ситуације у вези с корона вирусом неће присуствовати сахрани њиховог оснивача Мише Алексића, додајући да ће одржати концерт у његову част када прође пандемија.
c
Фото: Tanjug/ fejsbuk/printskrin

Тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо, поручили су чланови бенда на Фејсбуку.

Они наводе да је ''зло звано корона вирус и даље међу нама, више него икада и да зато сматрају обавезом да саопште да неће у среду присуствовати кремацији''.

Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља чорба, наводи се у објави на Фејсбуку.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести