E-play објавио први винил у каријери (видео)

БЕОГРАД: Алтернативни бенд E-play објавио је, после CD и дигиталних платформи, коначно на винилу актуелни албум "Слобода".
и плеј
Фото: Youtube Printscreen

"Ово је наш први винил у каријери и баш нам је драго што је екипа из Лонг плеј инсистирала на томе - тако да ћемо коначно чути и како наш бенд звучи на пуцкетавом носачу звука. Супер је да ће наши фанови који су љубитељи винила имати прилике да, после дуго чекања, заврте ову плочу на својим грамофонима. То смо им, након свих ових година, стварно остали дужни", каже певачица и басисткиња Маја Цветковић.

Са петог E-play албума "Слобода", објављеног 2018. године за промотерску кућу Лонг Плеј, закључно са "Узми ми све" чак шест од укупно седам песама добило је спотове.

Од визуелно и продукцијски (Воја Аралица) упечатљивих спотова "Срешћемо се неки други пут", "Да будемо само добро" и "Пристаниште", посебно су се издвојили "Шамарчина", са поруком против насиља над женама, и "Слобода" у коме се појављује симболично глумица Слобода Мићаловић, којој је ово иначе био први музички спот у каријери.

Уз Цветковићеву у бенду су већ дуже време бубњар Горан Љубоја-Трут и гитариста Немања Велимировић.

"Важно је да будемо добро, слободни, да пристајемо само на оно што ми изаберемо као право решење и да нам могу узети све што имамо, али само не могу узети нас. То је кратак опис седам песама које се налазе на овом албуму", каже певачица и басисткиња Маја Цветковић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести