"Хладно пиво" објавило live албум

Један од најпопуларнијих бендова у региону "Хладно пиво" објавио је богато опремљено двоструко ДВД и блуреј издање "30 година- Greatest Hits Live", на коме се налази снимак њиховог великог концерта одржаног ове године у загребачком Дому спортова.
d
Фото: Youtube Printscreen

Најновији видео за песму "Једним осмијехом", са култног албума "Шамар", одабран је као савршена најава овог издања на коме се налазе 32 хита као што су "Само за тај осјећај", "Није све тако сиво", "Езотерија", "Питала си ме", "Zimmer Frei" и "Политика".

"Овај снимак је аудио-визуална приповетка о групици људи и њиховим поклоницима, приповетка стиснута у два и кусур сата енергије, емоција, зајебанције и гуштања. Немогуће је пренети целу атмосферу с концерта на екран и звучнике, но ми мислимо да нам је то делом успело", написао је Зоки Субошић у предговору за књижицу издања.

Бенд не жели овде да се заустави, већ настављају да вредно раде на новим песмама, али и бројним наступима које за наредну годину планирају у Србији и региону.

Издање "30 година – Greatest Hits Live" може да се купи у продавницама "Croatia Records "-а, а доступно је и на Deezeru, као и на осталим дигиталним платформама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести