Јосипа Лисац 24. фебруара у Новом Саду

НОВИ САД: Хрватска поп дива Јосипа Лисац наступиће 24. фебруара у новосадском Српском народном позоришту, најавили су из промотерске куће Лонг Плеј.
josipa lisac yt printskrin
Фото: Youtube Printscreen

Новосадски концерт биће одржан недуго по објављивању албума "Josipa Lisac from Croatia Records studio...ту у мојој души станујеш..." (Croatia Records), на ком је снимљено у новим аранжманима 12 песама као пресек Јосипине каријере која траје више од 50 година.

"Људи који слушају моје песме, који долазе на моје концерте слушати их и препустити се звуку који стварамо тај трен за њих, то су они који мени заправо кажу да све ово има смисла", казала је Лисац организаторима концерта.

Крајем прошле године Јосипа је у загребачком студију Croatia Records забележила, током шесточасовог сешна са врсном екипом музичара, евергрине који на сваком њеном концерту већ са првим тактовима измаме аплауз публике.

Сличан наступ Лисац планира и у 24. фебруара у Новом Саду. 

Публика ће имати прилике да чује хитове као што су "Богиња", "О једној младости", "Док размишљам о нама", "1000 разлога", "Живим по своме", "Вјерујем ти све", "Гдје Дунав љуби небо", "Хир, хир, хир", "Данас сам луда", "Магла"...

Улазнице за новосадски концерт Јосипе Лисац од 17. јануара коштају 2.400, 2.200, 2.000, 1.800 динара преко Гигстикса и на благајни СНП-а.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести