Колдплеј најавио излазак новог албума у писму посланом једном од фанова

Британски рок бенд Колдплеј је најавио излазак свог првог албума након четири године и то пославши писмо једном од њихових фанова, пише BBC News.
1
Фото: EPA/DAN PELED

"Последњих 100 година радимо на ствари која се зове 'Everyday Life'", написали су чланови састава у писму.

То ће бити дупли албум, подељен на два дела која ће бити названа "Sunrise" и "Sunset", а бит ће објављен 22. новембра. Писмо су потписала сва четири члана бенда, а прималац је у почетку мислио да је реч о превари.

"Лажна узбуна! Добила сам ово јутрос, али не видим разлога зашто би га неко послао", поручила је Лена Тајара на Твитеру уз објаву фотографије позлаћеног писма.

Након што су је пратиоци на Твитеру ипак уверили да писмо изгледа аутентично, она се предомислила и написала: "Да сам знала да је писмо оригинално, ставила бих лепши столњак пре него што бих направила фотографију. Али, хвала на разгледници, задивљена сам и веома сам дирнута".

Колдплеј је најпродаванији британски бенд 21. столећа. Према статистици часописа Charts, они имају три од 20 најпродаванијих албума овог миленијума, а предводи их "Rush Of Blood To The Head" из 2002. године.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести