Концерт "Парног ваљка" уместо 8. биће одржан 9. новембра

БЕОГРАД: Концерт "Парног ваљка" уместо 8. новембра биће одржан сутрадан, у суботу 9. новембра у Штарк арени у Београду, саопштили су данас организатори.
parni valjak
Фото: Youtube printscreen

До померања концерта за један дан дошло је услед накнадно заказане кошаркашке утакмице између Црвене звезде и Реала за 7. новембар у Штарк арени.

"Парни ваљак" је познат и поштован због изузетно високих, светских продукцијских стандарда када је у питању техничка страна њихових живих наступа.

Организатори концерта су проценили да би било немогуће за 24 часа поставити сву потребну опрему која подразумева велику бину, озвучење, расвету...како би у првобитном предвиђеном термину Београђани у потпуности уживали у концерту.

Стога су се организатор промотерска кућа Лонг Плаy и менаџмент "Парног ваљка" одлучили на једини могућ корак: померање концерта за један дан, што омогућује Београђанима да у неколико дана уживају у два истинска спектакла - у Звездиној утакмици и концерту познате загребачке групе.

"Кад је избор да ли да концерт одржимо у пуном свом сјају и величини или да га одрадимо половично, ми бирамо прво. Из тог разлога померамо концерт за један дан, јер је немогуће продукцију коју припремамо за Београд поставити у 24 сата, једноставно нам треба више времена. Разумемо, утакмица је исто тако важна и нашли смо тај компромис. Хвала на разумијевању", каже Хусеин Хасанефендић Хус.

Све улазнице купљене за 8. новембар важе за 9. новембар и није их потребно мењати.

Ко жели може карту да врати на продајном месту где је купљена.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести