Концерт Здравка Чолића 4. септембра на Хиподрому у Крагујевцу

БЕОГРАД: Легендарни певач Здравко Чолић одржаће дугоочекивани концерту Крагујевцу 4. септембра на стадиону на Хиподрому, а не у простору Кнежевог Арсенала како је првобитно било планирано, најавили су данас организатори.
s
Фото: Youtube Printscreen

Концерт је пребачен на простор Хиподрома због већих капацитета и биће организован у складу са препорукама медицинске струке за организацију културних догађаја већег капацитета.

Према протоколима, на концерт ће моћи да уђу посетиоци који имају потврду о имунизацији, потврду да су негативни на ковид -19 на основу ПЦР или брзог антигенског теста, или уз потврду да су прележали ковид -19.

Организатори концерта су омогућили публици да 4. септембра, на дан концерта, у периоду од 11 до 20 часова, испред Хиподрома у Крагујевцу обави тестирање на вирус короне брзим антигенским тестом.

За све који дођу на тестирање уз купљену улазницу, брзи антигенски тест ће коштати симболичних 250 динара.

Долазак Чолића био је претходно планиран за 19. јун 2021. године, али је тада на снази била забрана одржавања музичких догађаја са великим бројем посетилаца.

Крагујевчанима и бројној публици која се очекује из других делова Србије и региона потребно је још само мало стрпљења до 4. септембра и истинског музичког спектакла, јер ће присуствовати извођењу невероватаног низа безвремених хитова певача светског гласа.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести