Корни група одржаће повратнички концерт у Сава центру

БЕОГРАД: Легендарна Корни група одржаће повратнички концерт 31. јануара (20:30 сати) у београдском Сава центру, где ће им се на позорници придружити и неколико гостију у извођењу бројних хитова, генерацијских химни и незаборавних композиција прогресивног рока, најавили су данас организатори. 
e
Фото: Youtube Printscreen

Корни група ће у Сава центру наступити у постави: клавијатуриста Корнелије Бата Ковач, гитариста Јосип Бочек, басиста Пеђа Милановић, клавијатуриста Александар Милетић и бубњар Ратко Љубичић. 

Нажалост, због здравствених разлога учешће Даде Топића је под знаком питања. 

Песме Корни групе певаће као гости фронтмен Кербера Горан Шепа-Гале, и дугогодишњи сарадници Бате Ковача Дејан Цукић, Зоран Шандоров и Душан Свилар. 

Када је, коначно, након дугог размишљања донета одлука да се Корни група поново окупи, 50 година од оснивања и 32 године од последњег наступа уживо, нико није сумњао да ће то бити изузетно сложен, тежак и до краја неизвестан подухват. 

Првобитно планиран датум повратничког концерта 30. новембар морао је бити померен за 31. јануар, због бројних логистичких ствари и захтевних проби бенда. 

А потом је стигла тужна вест да је преминуо басиста Бојан Хрељац (1948-2018), који се по договору требао појавити у Сава центру.

Корни група намерна је да упркос свим невољама истраје и коначно се 31. јануара појави пред својом публиком. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести