Легат Принса најавио луксузна издања на годишњицу смрти

ЛАС ВЕГАС: На данашњи дан пре четири године преминуо је легендарни музичар Принс, а његов званични легат “Prince Estate”, у партнерству са Legacy (део Сонy Мусиц Ентертаинмент), најавио је поновна издања 29. маја “Live at the Alladin” и “The Rainbow Children”.
z
Фото: Youtube Printscreen

Планира се и луксузно петоструко издање “Up All Night with Prince: The Nite Alone Collection”, а истог дана ће се на винилу први пут појавити и Принсови званични први ливе албуми “One Nite Alone...Live” и “ One Nite Alone: The Aftershow… It Aint Over!”.

Посвећеници и фанови Принса моћи ће да уживају у посебно упакованом сету који ће поред поменута два ливе винила садржати и ДВД “ Live at the Alladin ”, као и посебно израђени буклет на 48 страна о мање познатом раду уметника пре његове смрти који прати ово раскошно издање.

Овај мултимедијални подухват кренуо је са концертом “ Live at the Alladin ” који је подигнут на све музичке дигиталне платформе, а он ће се као ЕП наћи у саставу поменутог петоструког албума.

Уз ово издање, на дигиталним платформама могу се слушати и друга концертна извођења овог уметника, која прате његову каријеру, као и на његовом званичном Јутјуб каналу.

Прослава у част Принсове каријере кулминираће вечерас у двочасовном специјалу посвећеном његовом музичком наслеђу на коме гостују врхунске уметнице и уметници који су често сарађивали са њим и којима је та сарадња обележила стваралаштво.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести