Луис и Егзит: Духовити стихови и забаван спот песме у част волонтера

НОВИ САД: Да тешка времена рађају хероје, потврдио је и Супер комша, даса комшијског стаса који волонтира током ванредног стања и својим старијим суграђанима помаже одлазећи уместо њих до продавнице и апотеке.
s
Фото: Youtube Printscreen

Након што је испоручио тоне брашна и хектолитре уља у сваки кутак Србије, наш јунак је после хиљада и хиљада ишчитаних порука са списковима намирница и лекова, узео телефон и позвао директно Егзит.

„Хало браћо и сестре Егзиташи, нађите ми понајбољег певача и дајте да направимо хит песму, да се ори цела тврђава!“.

Није било дилеме, јер за Супер комшу мора и супер певач, па се Марко Луис затворио у карантин свог студија, а Егзитови аниматори су се на даљину удружили из Немачке, Португала и Србије како би Комши ванредно „снимили“ и супер спот!

Под крилатицом „Нису времена тако лоша, кад покуца Супер комша“, Егзит је у сарадњи с платформом Србија ствара заједништво, пре непуне три недеље, покренуо акцију у којој позива младе да се пријаве на волонтерски центар Србије на адреси budivolonter.gov.rs и тако помогну својим комшијама у изолацији. Хиљаде младих људи током ванредног стања, уз све мере опреза, успевале су да пруже помоћ најугроженијим грађанима који нису у могућности да иду у набавку, због чега свако од њих заслужује да носи име Супер комшије и комшинице.

Управо њима у част је и млади балкан соул аутор Марко Луис отпевао песму по духовитим стиховима и забавном споту из кухиње Егзит тима, који је за ову прилику радио на даљину из чак три државе и неколико градова. Занимљиво је да се након покретања акције „Супер комша“, на адресу Егзита јавило доста фанова из суседне Хрватске да питају да ли могу некако да се и укључе у акцију, па је у нашем комшилуку убрзо лансирана и кампања „Супер сусјед“.

Бројна добра дела свих супер комшија широм земље забележена су захваљујући клиповима и фотографијама које шаљу путем друштвених мрежа, па се тако убрзо појавила и „Супер комшиница“ са својим фантастичним сторијима на Инстаграму! А позивају се и сви други који волонтирају током ванредног стања да шаљу своје клипове са терена на Фејсбук и Инстаграм профиле Супер Комша, или их постују уз хештег #суперкомша, те тако послуже као мотивација другима да се прикључе, посебно уочи ускршњих празника. Сви који желе да помогну и буду део ове велике акције, могу се пријавити путем волонтерског центра Србије на сајту budivolonter.gov.rs.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести