Луис песмом позива на солидарност и оптимизам

БЕОГРАД: Музичар Марко Луис је објавио нову песму "Заједно“ инспирисан тренутном ситуацијом у земљи и свету изазваној пандемијом корона вируса.
l
Фото: Youtube Printscreen

Као и свим другим уметницима, и њему су отказани концерти, те је 26. марта одржао концерт из студија који је уживо ишао на његовом Инстаграм профилу и Јутјуб каналу, а након њега је, како каже, настала и нова нумера.

Одлучио сам да одржим онлајн концерт на дан када је требало да буде мој концерт у Београду. Коментари и реакција људи који су присуствовали лајву су били сјајни. Ако већ нисмо могли да будемо сви заједно у Комбанк дворани, бар смо били умрежени преко интернета, казао је Луис.

Тренутна ситуација га је, како отркива, инсприсала да направи песму која би бар на неки начин помогла свима да извуку оно најбоље из свега што се догађа, те позвала на солидарност и позитивно размишљање.

Све је настало непланирано. После тог концерта, због забране кретања, остао сам у студију и решио да снимим песму. Био сам веома инспирисан и завршио сам је исто вече. Текст је написала моја другарица Маја Радивојевић, која је текстописац за многе моје песме до сада. Она је такође и креирала видео, рекао је музичар.

После веома позитивних реакција на дует с Леном Ковачевић с песмом "Крај", нову песму ће да рачуна, како каже, као трећи сингл за четврти студијски албум под називом "Слобода" - који планира да објави до краја године.

Песму "Заједно“ Луис је објавио за издавачку кућу Меџик рекордс и биће доступна на свим музичким сервисима.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести