Мадона представља “Medellin” и најављује нови албум

Једна од највећих светских музичких поп дива Мадона враћа се на сцену новим албумом „Madame X“ који излази 14. јуна. Колумбијска звезда Малума и краљица поп-а најавили су њено ново издање првим синглом „Medellin“ који је јуче објављен на њеном Youtube каналу.
1
Фото: Промо

Претходних дана Мадона је публици на интернету представила неколико тизера који су најављивали цео пројекат, а онда је синглом званично најавила свој 14. студијски албум.

Под креативним утицајем живота у Лисабону током протеклих неколико година предстојећи албум је колекција од 15 нових песама које славе дуг и интензиван однос Мадоне и латино музике и културе, као и других глобалних утицаја.

Певање на португалском, шпанском и енглеском језику које чини овај албум, представљено је најпре синглом „Medellin“, који је копродуцирао Mirwais и осликава дух Малуминог родног града. Осим тога, ту спадају химна „I Rise“, јамајчанска данцехалл нумера „Future“ на којој се придружује Quavo и коју копродуцира Diplo, као и звучно иновативна нумера „Dark Ballet“.

„Лисабон је место где се родила моја инспирација“, објашњава Мадона. „Тамо сам нашла своје племе и чаробни свет невероватних музичара који су учврстили моје уверење да је музика широм света заиста повезана и да представља душу универзума."

Фото: Промо

У више од 18 месеци снимања у Португалу, Лондону, Њујорку и Лос Анђелесу, Мадона је на четрнаестом студијском албуму сарађивала с продуцентским именима као што су Mirwais, Mike Dean, Diplo и други.

„Madame X“ ће се појавити се у две верзије – стандардном и делуxе издању, уз већ познат списак песама. На албуму ће се наћи следећи хитови: Medellín (ft.  Maluma), Dark Ballet, God Control, Future (ft. Quavo), Batuka, Killers Who Are Partying, Crave (ft. Swae Lee), Crazy, Come Alive, Extreme Occident **deluxe издање, Faz Gostoso (ft. Anitta), Bitch I’m Loca (ft. Maluma), I Don’t Search I Find, Looking for Mercy **deluxe издање, I Rise.  

Издање „Medellin“ је у Србији доступно на сервисима Deezer и Google Play, као и широм света у свим дигиталним продавницама: https://umrs.lnk.to/MadonnaMedellin

В. Б.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести