Мараја Кери објављује изгубљени алтернативни албум из 1995.

ЊУЈОРК: Америчка певачица, музичка продуценткиња и глумица Мараја Кери саопштила је да ће објавити свој "изгубљени" албум из 1995. године.
maraja keri
Фото: Youtube Printscreen

Током најновијег интевјуа који је Кери дала, она је открила да је "пронашла" траке за албум "Someone’s Ugly Daughter" из давне 1995. године, те да планира да објави албум тридесет година касније, пренео је специјализовани музички часопис "NME".

Ова светска звезда је током 2020. године у својим мемоарима "The Making of Mariah Carey" открила да је радила на алтернативном рок албуму средином 1990-их.

У том периоду, певачица се огласила и на свом Твитер налогу написавши да је направила албум "само да би се смејала, али да јој је тај материјал донео мрачне дане“.

Она је тада додала да њена пријатељица Клариса пева главне вокале на албуму, а у новом интервјуу за "Rolling Stone" потврдила да је пронашла "изгубљену" верзију албума.

У видео снимку, који је певачица приложила уз своју објаву на Твитеру, чује се алтернативна рок песма, назива "Demented", групе под називом "Chick".

Две песме групе "Chick", "Demented" и ''Malibu", и даље су доступне за стримовање на Јутјубу, након што су постављене још 2009. године.

Чланови групе "Chich" потврдили су за Pitchfork да је певачица написала, продуцирала и певала пратеће вокале на свакој песми са албума, осим обрада "Cheap Tric" и хита "Surrender".

"Желела сам да се ослободим, пустим и изразим своју бол, али сам такође желела да се смејем", рекла је Кири о албуму из 1995.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести