Након турнеје, Барбра Страјсенд објавила нови албум

БЕОГРАД: „The Music The Mem'ries The Magic“ назив је новог албума који представља снимак истоимене тријумфалне турнеје по Америци, коју је 2016. одржала Барбра Страјсенд. 
Epa (Britta Pedersen)
Фото: Epa (Britta Pedersen)

Турнеја се састојала из тринаест концерата од којих финални одржан 5. децембра 2016. године  у Мајамију, одакле је и снимак.

Ово издање се појављује у две различите верзије-једноструки диск са најбољим моментима турнеје, као и двоструки делукс сет на којем се налази снимак читавог концерта. 

Тај делукс сет садржи снимакл Барбариног наступа, али и њену причу између песама, које укључују подсећања на снимање њених чувених композиција, филмску каријеру, редитељску каријеру, као и  коментар на чињеницу да се њен претходни албум „Encore: Movie Partners Sing Broadway“ обрео на првом месту Билборд листе.

Барбра Страјсенд је једина уметница у историји која је имала албуме на првом месту различитих листа током свих шест деценија своје каријере. У њеној дискографији - 52 плоче достигле су златни тираж, 31 платинасти, а 13 албума чак вишеструко платинасте тиражиме.

Као уметница-певачица, глумица, редитељка, концертна певачица, продуценткиња,ауторка и кантауторка, освојила је све могуће награде, а међу њима: два Оскара, пет Емија, пет Голден Глоба и 8 Греми награда.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести