Нина Кравиц, Соломун, Масео Плекс стижу на Exit

БЕОГРАД: Нина Кравиц, Соломун, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Борис Брејх,... потврдили су свој долазак на Денс Арену Exit фестивала који ће се од 12. до 15. јула одржати на Петроварадинској тврђави, саопштили су данас организатори.
egzit dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Након што је прошле године приредила можда и најупечатљивији призор у историји Dance Arene, уз атмосферу каква се досад виђала само на стадионским рок концертима с вишеструким овацијама и два повратка на бис, Нина Кравиц долази на EXIT да ствара магију са публиком из целог света, чије поверење бескрајно ужива.

Нина је епским затварањем прошле година добила част да буде први извођач у историји који ће две године узастопно својим наступом затворити EXIT фестивал, а то ће јој бити трећи узастопни наступ на тврђави, рекорд који ће ове године поделити са једнако фасцинатним феноменом светске музичке сцене Младеном Соломоном.

Алфа и омега светске house сцене, за којег је постало недовољно рећи да је најпопуларнији балкански музичар на свету, кад је у само протеклих неколико година са задивљујућом лакоћом освојио целу планету.

Снажну повезаност са EXIT магијом недавно је пред камерама открио и неприкосновени продуцентски геније Maceo Plex који је изјавио да се „сваке године пита да ли ће поново наступати на Exitu“.

Незаустављив у студију, Maceo на Арену долази са обиљем новог материјала који спрема за највеће летње фестивале на отвореном, што је окружење као створено за његов изузетно препознатљив звук.


Мировић примио представнике Егзита

Председник Покрајиснке владе Игор Мировић разговарао је данас са директором музичког фестивала „Егзит“ Душаном Ковачевићем о наставку сарадње и подршке Покрајинске владе једном од најуспешнијих музичких фестивала у Европи и свету.

На састанку је разговарано о развоју „Егзита“, као и о придруживању овог музичког фестивала активностима којима се обележава 100 година од присаједињења Војводине Србији.


Њему ће се придружити и маскирани творац high tech minimal жанра Борис Брејха, који ће захваљујући тракама, познатим читавом свету попут „Lost Memory“ и „My Love“, суботњи сет међу чувеним рововима тврђаве учинити незаборавним!

Фото: Dnevnik.rs

Милански диригенти тренутно водећег светског звука и тандем без премца Tale of Us такође желе да и ове године угледају прво јутарње сунце изнад колосалног рова и крцате Арене, добро познатог призора који је стигао и до најудаљенијих делова света.

Аутори капиталних нумера као што су „Another Earth“, „Northern Star“, „Monument“ и других, Karm и Matteo, враћају се након три године, већи него икад са можда и најпопуларнијим клупским брендом „Afterlife“, који су основали од свог последњег сусрета са публиком на Арени.

Детроитски револуционар и један од оснивача глобалног техно покрета Carl Craig испуниће Арену звуком футуризма који ће уз нову продукцију добити димензију какву заслужује један од истинских великана.

За домаћу подршку побринуће се један од стубова београдске техно сцене Filip Xavi, резидент београдског клуба Drugstore који је својим звуком у више наврата освајао и берлински Тресор, амстердамски Радион и култну бину Exita, No Sleep Нови Сад.

Још једно неизоставно име када се разговара о регионалној техно сцени несумњиво је Владимир Аћић, познатији као AVOID.

Новосадског MVP-а и својеврсног домаћина на тврђави карактеришу врхунска прецизност и техника, те непогрешив осећај за микс проткан његовим сјајним издањима.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести