No sleep till Exit померен за септембар

БЕОГРАД: Планирана предрођенданска Егзитова журка No sleep till Exit која је требало да се одржи 10. и 11. јула у Београду на простору испред колосалних силоса “Житомлина” на Дорћолу померена је за 4. и 5. септембар.
egzit
Фото: Tanjug/J.Pap, arhiva

Нова локација је у Луци Београд, са значајно већом квадратуром по једном посетиоцу, такође одмах уз обалу Дунава, иза хангара у којима се сваке године одржава и No Sleep Фестивал. 

Организатори су на Фејсбук страници написали да су се за каснији термин одлучили након процена Кризног штаба да ће до стабилизације епидемиолошке слике да дође тек средином јула. 

Списак извођача остаје непромењен, а све улазнице важиће и за нови термин. 

Коме не одговара нови датуми, имаће прилику да поврати новац, а више информација о конкретној процедури и роковима за поврат објавиће ускоро. 

“Апелујемо и на све наше фанове да буду безбедни и уз одговорно понашање у наредним данима, заједно сачувамо лето пред нама јер су здравље и безбедност увек испред свега”, поручују организатори. 

На списку извођача за No sleep Open Air су Ди-џеј дуо Артбат, затим Марко Настић, Coeus, као и Кристијан Молнар. 

Најављени су и репер Војко В, рокери Артан Лили, бенд Иде Престер МаиКА, з++, Спејс Нокси, те Енжи и Бритни, као и Лутеманиа. 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести