Норвешка група "Вардруна" одложена за 11. јул 2022.

Светска концертна атракција - норвешка група "Вардруна", ипак неће одржати концерт заказан за 12. новембар у Сава центру, због ситуације са пандемијом корона вируса, већ се догађај помера за 11. јул 2022. године на стадиону Ташмајдан, саопштили су данас организатори концерта.
w
Фото: Youtube Printscreen

Београд ће бити једини град у читавом региону где ће Вардруна наступити у оквиру европске турнеје "Nordic Night Open AIr Tour 2022".

После два померања, ово је трећи датум концерта, а тим поводом фронтмен бенда Еинар Селвик. каже да због епидемиолошке ситуације не постоји друга могућност.

"Због још увек неизвесне ситуације и сталних промена прописа и ограничења путовања од земље до земље, немамо друге могућности него да европску турнеју померимо на 2022. и 2023. годину", објаснио је оснивач састава.

Иако је планирано да београдски концерт буде део турнеје која се одржава у затвореним дворанама, менаџмент бенда је одлучио да Београд уврсти на листу градова који ће бити део европске турнеје на отвореном, током јула 2022.

Норвешка музичка атракција је позната и по томе што одржавају ограничени број концерата током године, тако да европска турнеја 2022. обухвата само 11 градова.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести