Нови датум за "Ник Мејсонову Тацну препуну тајни"

БЕОГРАД: Концерт "Ник Мејсонова Тацна препуна тајни", који је био заказан за 21. јун у Сава центру, одлаже се за 19. јун 2021. године, а све купљене улазнице важиће за нови датум.
muzika nastup scena mikrofon pixabay
Фото: pixabay.com

Сви учесници пројекта "Ник Мејсонова Тацна препуна тајни" на челу са Мејсоном нису лако донели одлуку о померању велике турнеје, јер обухвата преко 30 градова, па је једино решење било да комплетну турнеју одложе за пролеће/лето 2021. године.

Ипак, публику је обрадовала вест да турнеја није отказана и да ће се концерти одржати у околностима које ће бити безбедне за све.

Пројекат "Ник Мејсонова Тацна препуна тајни" имао је своју премијеру у Лондону у мају 2018. године.

То је био први Мејсонов наступ од 2005. када је заједно са Пинк Флоyд наступио на Ливе 8 концерту.

Мејсон, једини члан гупе Пинк Флојд који је био у свим поставама бенда од њиховог оснивања па све до последње турнеје 90-их и привременог окупљања за потребе концерта Лајв 8 (2005), у 2018. години започео је светску турнеју “Ник Мејсонова Тацна препуна тајни” коју је назвао по другом албуму групе Пинк Флоyд “Тацна препуна тајни” из 1968. године.

Мејсон је за овај пројекат саставио супергрупу са подједнако успешним и познатим светским музичарима који су публици познати из неких других бендова.

Супергрупу која заједно са њим долази у Београд предводи Гери Кемп из састава Спандау Балет, а остали чланови су Ли Харис из бенда Блокхедс, басиста Гај Прат који је радио с Пинк Флојд-има после одласка Роџера Вотерса и у соло пројектима Дејвида Гилмура, и Дом Бекен који је био сарадник Рика Рајта.

Улазнице за концерт "Ник Мејсонова Тацна препуна тајни" могу се набавити на свим Тикет вижн продајним местима као и на tickets.rs

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести