Нови музички поп албуми за ову јесен, доминација певачица

ЛОНДОН: Британски лист Гардијан објавио је списак поп албума "које морате чути ове јесени", уз напомену да је и 2019. била плодна година што се тиче поп музике, а да пролази у знаку певачица које су на Западу лансирале нове албуме
t
Фото: EPA/EFE NINA PROMMER

.На Ју тјубу се могу чути рекламе нове музике од Лизо до Били Елиш, а нове албуме су припремиле и Ариато и Аријана Гранде. 

Међу певачицама са новим песмама у 2019. години лист издваја Џени Луис , Соланж и Бијонсе која је лансирала песму "Хоумкаминг" (Homecoming). 

Ето како су доминирале жене на музичкој сцени, иако је било албума које су лансирали певачи као што је Тајлер, који је компоновао неколико песама које су постале хит (Creator, Cage the Elephant и The National), али жене ће, по свему судећи доминирати и у 2020.години, сматра лист.

Тејлор Свифт  је већ лансирала свој први хит за наредну годину "Љубавник" (Lover).

Међу певачицама које су најавиле нове албуме су Селена Гомез, ХАИМ, Мајли Сајрус  и Ријана, али неће да причају о песмама које су снимиле, нити су спремне да кажу када ће се појавити нови албуми. У медијима је лансирана вест да су Ријанине нове песме или чисти реге или су инспирисане музиком за плес.

Популарна поп певачица Хоуп Сандовал лансираће свој нови албим већ 30 августа и на њему је 14 песама укључујући "Плажа у Венецији" "Ј.. и га, ја те волим"и "Срећа је један лептир". Трејлер за овај албум може већ да се слуша на Ју тјубу.

Седми албум ове норвешке свестране уметнице стиже заједно са њеном књигом "Перадајс Рот" (Paradise Rot) о фантастичном буђењу сензуалности код једне студенткиње.

Без обзира да ли знате Гордон из времена када је радила за "Соник јут"  или у скорије време са Билом Најсом  као дуо Боди/Хед  или преко соло изложбе у Даблину и Питсбургу, она показује да следи своју музу где год да је води од музике до романа.

Гордон је на албуму за који је писала речи, музику и певала снимила музику која је "веома еклектична".

На албуму који ће бити у продаји од 11. октобра има девет песама и свака је тотално различита од осталих, али све су у неком специфичном стилу који називају "гордијански".

Енџел Олсен такође трага за неким својим стилом који би био близак класичној америчкој фолк музици коју она назива "гранџ -фолки". Албум ће се појавити 4.октобра и на њему је радила армија продуцената, а пратио ју је оркестар од 14 чланова.

Шарлота Ема Ејчисон боље позната као Чарли XЦX изводи поп песме које пише у сарадњи са Сереном Гомез, Блонди, Шоун Мендес и Камиљом Кабељо. Упоредо снима и документарни филм о родној равноправности у индустрији звука.

Она ће свој нови амбум издати 13.септембр

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести