Ортодокс Келтс најавили концерт за 26. септембар у земунском клубу

БЕОГРАД: Први пут у својој каријери чувени састав "Ортодокс Келтс" одржаће концерт у земунском рок клубу Фест 26. септембра.
muzika nastup scena mikrofon pixabay
Фото: pixabay.com

Због пандемије, све музичке и културне активности су биле отказане или одложене, а овај бенд никако није имао среће са наступима.

Прво у јеку ковид 19 и ванредног стања први пут у историји ирског празника Дан Светог Патрика нису могли да одрже соло концерт 17. марта у београдском Дому омладине.

Онда су заказали наступ на манифестацији Бир Гарден на Макишкој страни Аде Циганлије у јулу, када је укинуто ванредно стање, али онда због погоршане ситуације са корона вирусом, цео фестивал је комплетно отказан.

Тада су били планирани и концерти група “Бед копи”, “Репетитор” и “Канда, Коџа и Небојша”.

За тачно месец дана (26.09.) коначно ће бенд изаћи на позорницу, у срцу Земуна, одмах поред Хале “Пинки”, овог пута у Башти клуба Фест, која је отворена крајем јуна концертима бендова “Queen Real Tribute” и “Eyesburn”.

Бенд који постоји од 1992. године до сада је издао пет студијских албума, веома су концертно активни и сматрају се за један од најбољих концертних група на овим просторима због енергије коју деле са својом публиком.

У клубу Фест током августа и септембра по плану ће бити одржани и концерти следећих састава: Е-Play (29.08.), Ничим изазван (04.09.), Ритам нереда (05.09.), Atheist Rap

(11.09.), Деца лоших музичара (12.09.), Елементал (19.09.) и други.

Улазнице по цени од 1.200 динара су у продаји у клубу Фест и Felix Shopu (ТЦ Сремска).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести