Рундек с Екипом 28. августа у Нишу, 29. у Зрењанину

БЕОГРАД: Дарко Рундек и Екипа наступима 28. августа у нишкој Бановини, 29. августа на Данима пива у Зрењанину, и потом 1. септембра на бендему Корнаро у Сплиту, завршавају изузетно успешну слављеничку турнеју “Apocalypso Now“, најавили су организатори. 
darko rundek
Фото: Youtube Printscreen

Поводом две деценије од култног првог самосталног албума “Apocalyptico“ (1997), Рундек је поново окупио иза себе велики бенд назван Екипа и кренуо на турнеју прошлог лета са испуњеног стадиона “Ташмајдан” у Београду. 

Поред бројних посећених наступа широм бивше Југославије као што су Арсенал Фест, Нишвил, Дом спортова Загреб, Бир Фест Београд, Трг Слободе у Новом Саду..., Рундек и Екипа су од јесени објавили и неколико запажених синглова: “Тамни јоргован”, “Црни дуси”, “Барбара” и “Пјешчане олује”.

Певача и гитаристу Дарка Рундека прати многољудна Екипа, у којој су бубњар Силвио Бочић, контрабасиста Роко Црнић, вибрафониста и удараљкаш Миро Манојловић, трубач Игор Павлица, саксофонисткиња Ана Ковачић, мултиинструменталиста Душан Вранић Дуцо и с виолином Исабел.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести