Сећање на ЕКВ и Владу Дивљана на Коларцу

БЕОГРАД: Концерти посвећени бенду ЕКВ и музичару Влади Дивљану одржаће се у петак 26. и у недељу, 28. фебруара, у Великој дворани Коларчеве задужбине у Београду.
ekv
Фото: Youtube Printscreen

Концерт у част групе ЕКВ извешће IQV - ЕКВ трибуте бенд у петак, са гостима - Васил Хаџиманов (клавир), Александар Јовановић - Шљука (клавир), Душан Муришић (труба) и Марко Миливојевић (бубањ), који је свирао у оригиналној постави ЕКВ-а од 1990. до 1994. године.

IQV- ЕКВ трибуте наступа у следећем саставу: Бојан Пејчић - вокал, Марио Димитријевић - гитара, Иван Живановић - клавијатура, Ненад Вукелић - бас гитара и Драган Јовановић - бубањ.

Пратећи вокали су - Јована Стојиљковић, Вања Петровић и Никола Крстић.

Подсећање на лидера култног рок састава ЕКВ - Милана Младеновића биће окосница овог концерта, великог уметника који је оставио неизбрисив траг у домаћој рокенрол музици.

Недеља, 28. фебруар и понедељак, 1. март биће у знаку концерата у част Владе Дивљана од стране бенда “(Не)нормални” и пријатеља, као одложени наступи, планирани почетком овог месеца, али због пандемије су морали бити померени за нове датуме.

Улазнице за 7. фебруар важе за 28. фебруар, а оне купљене за 8. фебруар важе за 1. март.

Састав “(не)нормални” свираће песме из свих периода Владине каријере, тако да ће део репертоара чинити и највећи хитови групе ”Идоли”, као и читав соло период, примењена музика за филмове, представе и ТВ серије.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести