Звезде светске музичке сцене: Егзит јединствен фестивал

НОВИ САД: Након што су звезде попут Лијама Галагера, Розин Марфи или Дејвида Гуете на друштвеним мрежама одушевљено писале о Егзиту, The Prodigy, Skrillex, Faithless, Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Carl Cox, Richie Hawtin, Emeli Sande, Bastille, Eagles of Death Metal и бројни други пред камерама су потврдили да је Егзит заиста јединствен фестивал у целом свету, објавили су данас организатори фестивала. 
egzit dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Никога не чуди да је најпопуларнијој електронској групи свих времена The Prodigy управо Егзит омиљени фестивал, а то објашњавају речима да "Има у себи нешто исконско, што други фестивали једноставно немају".

Једна од највећих звезда данашњице Skrillex, још 2014. године поручио је публици са главне бине да је "Егзит најбољи фестивал у Европи", наводећи да је његова енергија јединствена на свету. 

Тренутно једна од најтраженијих светских DJ звезда Нина Кравиц за Егзит наводи да је "Веома посебно искуство" чије речи потврђују овогодишњи мото, Егзит Фридом: "Мислим да је суштина целог фестивала лична слобода". 

За Младена Соломуна, најпопуларнијег балканског музичара који је данас једна од највећих светских DJ звезда, нема дилеме да је наступ на Егзиту за каријеру било којег DJ-а "један од хајлајта у свету" и додаје: "Егзит је једна од најбољих ствари што сам доживео досад!"

"Ово је један од најбољих осећаја у животу", потврдио је и апсолутни хедлајнер највећих електронских позорница Мацео Плекс, који је још у Вице документарцу наводио је како "једино на Егзиту има трему", да би недавно додао и да се "сваке године пита да ли ће поново наступати на Егзиту" и поручује овдашњој публици да је "стварно благословена да има овако магичан фестивал". 

Са њим се слаже и Карл Кокс, један од дугогодишњих пријатеља Егзит фестивала, који је наступао чак три пута на тврђави: “Овдашња публика је једна од најексплозивнијих од свих пред којима сам наступао”, додајући, “Овде мораш да даш своју душу, да будеш оно што јеси”.

Јесе Хјуз, фронтмен популарног рок бенда Eagles of Death Metal изјавио да је „потпуно задивљен“ фестивалом, док је популарна рок група Bastille највише фасцинирана друштвеним активизмом из којег је Егзит настао: “Кад је реч о прошлости једног музичког фестивала, не може бити више кул од овога!” 

И чланови легендарног бенда Dub Pistols су то потврдили речима да је "репутација Егзита једна од највећих и највиших у целом свету".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести