Андервуд је мртав, нова сезона “Куле од карата” у новембру

Френк Андервуд службено је мртав, открива трејлер нове сезоне “Куле од карата” која ће се приказивати од новембра без главног глумца Кевина Спејсија, који је посао у тој политичкој телевизијској серији изгубио због оптужба за сексуално злостављање, преноси Хина.
з
Фото: Youtube Printscreen

Трејлер који је од среде доступан на Нетфликсу, показује глумицу Робин Рајт коју тумачи улогу Спејсијеве супруге Клер како стоји поред гроба Френка Андервуда и изговара неколико речи лишених емоција.

У трејлеру нема назнака о томе како је Андервуд умро, али Нетфликс је објавио да ће се шеста и коначна сезона серије фокусирати на перфидан карактер Клер Андервуд која је постала председница Сједињених Држава у петој сезони, пише ЦДМ.

Спејсију су прошле године продуценти “Куле од карата” отказали сарадњу пошто га је више од 30 особа оптужило за сексуално злостављање.

Трејлер открива да је Андервуд умро, али није познато како су сценаристи одлучили да тог безобзирног америчког председника “отпишу” у самој серији.

Спејсија је 2017. глумац Ентони Реп оптужио да је покушао да га заведе 1986. године када је Реп био 14-годишњак.

Оскаровац Спејси извинио се након скандала за непримерено понашање према Репу и повукао се из јавног живота.

Тужилаштво у Лос Анђелесу у уторак је објавило да неће подизати оптужнциу против Спејсија у случају једне оптужбе из 1992. јер је реч о подручју изван његове надлежности.

Још један случај оптужбе против Спејсија разматра се у државном тужилаштву Лос Анђелеса.

Шеста сезона “Куле од карата” почеће да се приказује 2. новембра, а састојаће се од осам, а не од 13 епизода, како је било у претходним сезонама.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести