Изашао нови трејлер за серијал "Вештац"

Америчка компанија Нетфлиx која је од дистрибутера ТВ филмова постала продуцент серијала и филмова за телевизију снимила је серијал "Вештац", који се базира на романима пољског писца Анџеја Сапковског.
r
Фото: Youtube Printscreen

Ово је први већи трејлер након тизера који је Нетфликс представио летос на Комикону, и он је углавном фокусиран на Гералтов однос с другим ликовима у серији, али показује и неке нове и интензивне акционе сцене.

Фанови романа и мегапопуларне франшизе "Игра престола", која је била инспирација, у трејлеру су уочили и сцену оргија у позадини.

Серија се, иначе, у потпуности базира на књигама, иако су фанови већ у трејлеру уочили референцу на сцену из истоимене хваљене култне RPG игре у којој Гералт лежи у кади.

Лорен Шмит Хишрих, најпознатија по серијама "The Umbrella Academy" и "The Defenders", рекла је за недељник "Entertainment Weekly" ових дана да серија намерно одскаче од видеоигара.

"Они су ишли у једном смеру, ми заправо можемо у другом", рекла је и додала како не жели да открива више детаља о првој сезони.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести