КЦНС: Изложба фотографија Зорана Милутиновића

НОВИ САД: У клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада вечерас у 19 часова отвара се изложба фотографија “Треће око” Зорана Милутиновића чији опус обухвата разне области фотографије, пре свега природе, али и документарну, експерименталну и инфрацрвену фотографију.
fotografije foto aparat
Фото: pixabay.com

Геза Ленерт указује да су у ове фотографије уложене хиљаде и хиљаде сати обиласка природе, велика љубав према њој, седења у чекама, лов на саму природу и пре свега на њене становнике: животиње свих могућих врста.

Др Зоран Милутиновић је оториноларинголог, редовни професор Медицинског факултета у Београду. Члан је Фото савеза Србије, са звањем мајстор фотографије. Први у Србији је носилац звања ЕФИАП/п (Екселенција – платина Интернационалне федерације фотографских асоцијација), а једини у Србији звања ГПСА (злато Фотографског друштва Америке) и МПСА (мајстор Фотографског друштва Америке). Учесник је преко 380 групних изложби фотографија у земљи и иностранству и добитник више од 290 награда и похвала. Аутор је 27 самосталних изложби фотографија и две фотомонографије. Изложба се може погледати до 18. јуна.

Н. П.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести