Мејзи Вилијамс проговорила о “оној” сцени из “Игре престола”

Мејзи Вилијамс у серији "Игра престола" тумачи лик Арје Старк, а сцена секса у којој се она појавила изненадила је фанове, али и саму Мејзи, пише Кликс.
е
Фото: Youtube Printscreen

"Када су ми продуценти послали сценарио за ту сцену, мислила сам да је реч о шали јер су то и раније радили. Међутим, кратко су ми одговорили да такве шале нису понављали и ове године", кроз смех је започела глумица разговор за Ентертејмент Викли.

Мејзи је касније прочитала цео сценарио, а тада јој је постало много јасније да ће заиста морати снимити ту сцену.

"Помислила сам како морам отићи у теретану. Морам урадити доста ствари", казала је.

Продуценти су јој препустили одлуку о томе колико ће свог тела показати у серији. Многи чланови глумачке екипе су се већ раније појављивали голи у серији, а сама Мејзи то никада до сада није учинила. У екипу је упала када је имала само 11 година, а данас има 22 те се може рећи да је одрасла пред фановима.

"Рекли су ми да могу показати онолико тела колико желим. Мислила сам да је најбоље да неке делове оставим сакривене. Сматрам да је то важније и због Арје, она једноставно није таква", рекла је, додавши да је на сету постојао одређени степен треме када је прошетала полугола.

Џо Демпси, глумац који се појављује у сцени секса с Мејзи, признао је како му је било необично снимати овакву сцену са скоро десет година млађом глумицом коју познаје од њене 11 године. Њих двоје су навели да су их продуценти пожуривали те како им после неког времена није било потпуно угодно снимати такву сцену.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести