Министарство културе и информисања: Гојковић нема Твитер налог

Министарство културе и информисања саопштило је данас да потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић, нема званични налог на друштвеној мрежи "Твитер"
Maja Gojković  foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

БЕОГРАД: Министарство културе и информисања саопштило је данас да потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић, нема званични налог на друштвеној мрежи "Твитер", као и да је налог, који је формиран на овој мрежи и објаве које стоје, нису објаве потпредседнице Владе и министарке културе и информисања.

У саопштењу се наводи да "Министарство културе и информисања има налог једино на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

"Случај лажног представљања биће пријављен надлежним институцијама" поручију из Министарства културе и информисања.

Добродошлица лажне Маје Гојковић изазвала пометњу на Твитеру

БЕОГРАД: Нова министарка културе Маја Гојковић могла је данас, захваљући "свом" лажном налогу на Твитеру, да процени како би је твитераши дочекали на тој друштвеној мрежи.

Наиме, на Твитеру се појавила објава, на профилу под њеним именом, и изазвала бројне реакције корисника те друштвене мреже, а Министарство културе и информисања је, у међувремену, саопштило да је реч о лажном налогу.

Пре тога - гомила реаговања, а реакцију твитер заједнице изазвала је објава, на српском језику, на оба писма - "Добродошли".

Та правописна грешка није промакла твитерашима, који су у коментарима одговорили на духовит, али и оштар начин: "Wел цоме", "Какосте", "Бољеваснашли", "Две су речи, није једна", "Прво, па неписмено"...

Министарство културе је у свом саопштењу навело да Гојковић нема званичан налог на Твитеру и да налог који је формиран и објаве које стоје нису њене објаве.

Додају да Министарство културе и информисања има налог једино на Фејбуку, а да ће случај лажног представљања бити пријављен надлежним институцијама.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести