Одржан концерт Државног академског Северног Руског народног хора

"Велико ми је задовољство да вас поздравим у своје лично име и у име Покрајинске владе, јер сви заједно делимо радост због вашег вечерашњег наступа" рекла је вечерас у Студију М, Драгана Милошевић покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама уочи наступа "Државног академског Северног Руског народног хора" из Архангелске области Руске федерације.
e
Фото: vojvodina.gov.rs

У ишчекивању концерта који је заправо и потврда сјајне сарадње, Милошевић је подсетила да је он резлутат и реализације Споразума Владе Архангелске области и Аутономне покрајине Војводине и као такав је обухватио и трговинско-економску, научно-технолошку, социјалну и хуманистичку сарадњу, а потписан је прошле године у мају месецу.

"Сигурна сам да је данашњи наступ први у низу многих и да ће наша узајамна сарадња бити веома успешна" рекла је на крају ресорни секретар.

Данашњем концерту присуствовао је и подсекретар покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Станислав Радуловић.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести