Путиновим указом Биковић добио држављанство Русије

МОСКВА: Познати српски глумац Милош Биковић добио је држављанство Русије указом председника Владимира Путина, објављено је на порталу за правне информације Русије.
milos bikovic
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

У указу који је потписао Путин наводи се да руско држављанство треба дати следећим лицима, између осталог и Биковић Милошу, рођеном 13. јануара 1988. године у Србији, преноси портал Спутњик.

Биковић је један од најпознатијих глумаца у Србији и у Русији, где је последњих година снимио велики број филмова и серија.

Биковић: Велика ми је част, наставићу да зближавам два народа

Српски глумац Милош Биковић огласио се након што је добио руско држављанство рекавши да је то за њега "благослов и источник среће".

Он је на свом Инстаграму написао и да је то за њега велика част и да ће наставити да ради на зближавању два народа кроз културу.

"Више од 7 година активно учествујем у културном животу Русије. За мене је то благослов и источник среће. Захвалан сам! Од првог дана осећам се прихваћеним у свим сферама друштва а сада је то и званично потписано од стране председника. За мене је то велика част! Наставићу да радим на зближавању наших народа кроз културу", написао је Биковић.

Милош Биковић је указом руског председника Владимира Путина добио руско држављанство, објављено је на порталу за правне информације Русије.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести