Бранка Катић и званично чланица Београдског драмског позоришта

БЕОГРАД: Глумица Бранка Катић данас је званично постала члан Београдског драмског позоришта, објављено је на Фацебоок страници самог позоришта.
1
Фото: Tanjug
“Потпис коначно! Бранка Катић у БДП-у!”, стоји записано на друштвеној мрежи тог београдског театра, са фотографијама управника Југа Радивојевића и славне глумице.
 
Недавно, 20. фебруара на Дан позоришта, када је прослављен 74. рођендан, објављено је да је Бранка Катић постала члан култног Позоришта на Крсту.
 
Катић се вратила у Београд након успешне каријере у Енглеској и Америци и у септембру 2020. током пандемије “ускочила” је у представу “Сумрак богова” у режији Јагоша Марковића, што је био њен повратак театру у престоници након две деценије и хит представе “Ближе” Патрика Марбера у ЈДП.
 
Иако је била најава да ће Бранка Катић играти у новом комаду “Дивље месо” Горана Стефановског, за сада до те сарадње неће доћи, али глумица тражи са управом БДП нову драму у којој ће играти у наредном периоду.
 
Истакнута драмска уметница тренутно снима ТВ серију “Адвокадо” Николе Пејаковића, уз Љубомира Бандовића и Мирјану Карановић, а на пролеће је очекује премијера новог филма “Није лоше бити човек” Душана Ковачевића, са великом глумачком екипом.
EUR/RSD 117.1484
Најновије вести