"Нула" и "Долина Језе" сутра отварају Битеф – Пролог

БЕОГРАД: Перформансом савременог циркуса "Нула", у продукцији Циркусфере, и потом извођењем представе "Долина Језе" у режији Штефана Кегија, у копродукцији чувеног Римини Протокола и минхенског Камершпилеа, сутра увече на београдском Скверу Мире Траиловић биће отворен Битеф - Пролог.
bitef
Фото: BITEF

До 14. септембра, у Битеф театру и на Скверу Мире Траиловић у Београду, под слоганом "На ивици будућности", публика ће моћи да присуствује позоришним представама, стручним и научним трибинама и разноврсном пратећем програму.

У главном програму Пролога нашла се представа "Бити Аријела Ф" у продукцији Театара Види, реализоване у копродукцији са компанијом аутора Симона Сена, визуелног уметника из Женеве.

Због великог интересовања публике, али и смањеног капацитета сале Битеф театра како би се постигла физичка дистанца између гледалаца, обе продукције ће имати по више извођења, снимци представа ће се додатно емитовати на екрану на отвореној сцени Битефа на Скверу Мире Траиловић где ће бити организован пратећи и други програми Битефа.

У суботу, 12. септембра, првог дана Битеф-Пролога, на отвореној сцени Битефа на Скверу Мире Траиловић у 18 часова биће одржана промоција књиге Вере Коњовић "Чекајући Битеф", посвећене традиционалном програму "Битеф на филму".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести