Онлајн Фестивал позоришта за децу 13. септембра

БАЧКА ПАЛАНКА: Фестивал еколошког позоришта за децу и младе први пут ће бити реализован онлајн 13. септембра на сајту самог фестивала.
Festival ekološkog pozorišta Foto: www.fep.org.rs
Фото: Фестивал еколошког позоришта Фото: www.fep.org.rs

Иако је Кризни стаб објавио да је дошло време за одржавање културних активности, али не за више од 500 људи, организација фестивала је одлучила да не ризикује велику бројност публике и преселила се у онлине простор на свом сајту за приказивање представа - www.fep.org.rs.

Како су предшколци и деца нижих разреда циљна група 26. издања фестивала под слоганом "Драги будући ја", а да дирекција не би угрожавали њихово здравље, одлучено је да се фестивал овог пута одржи путем интернета.

На репертоару ће бити четири такмичарске представе и једна у ревијалном делу, многе радионице, а занимљиво је да ће публика онлајн моћи да све коментарише путем мобилне апликације фестивала, али и да се упозна са представама, глумцима и дечијим жиријем, све интерактивно.

Организација фестивала је спремила и веома значајну и корисну еколошко-хуманитарну акцију "Срећа од смећа" која мотивише суграђане да одвајају и донесу отпад од 7. до 14. септембра у двориште Словачког дома, а цео приход од рециклаже биће уплаћен социјално угроженој породици из Бачке Паланке.

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести