Позоришне представе у атријуму Народног музеја у Зрењанину

Народно позориште “Тоша Јовановић” из Зрењанина излази на отворену сцену и наредна два викенда извешће четири представе у атријуму Народног музеја у Зрењанину, у оквиру програма “Лето у граду”. Улаз је слободан, а број седишта ограничен, па се публика позива да дође на време како би заузела места.
zrenjanin bakic
Фото: Дневник/Филип Бакић/Град Зрењанин

“Бајка о Мајушку” Карела Новака, у режији Јована Царана, на програму је вечерас, у 18 сати. Адаптирану причу о Палчићу изводи подмлађени ансамбл предвођен доајенима зрењанинске луткарске сцене Јованом Цараном и Александром Драгаром.

“Слободне жене балканске” Љиљане Лашић на програму је сутра, у суботу, у 21 сат. Реч је о дуодрами као потресној причи о две жене различитих генерација које, свака на свој начин, проживљавају трагичну судбину земље којој припадају, као и урушавање вредности.

Наредног викенда, у петак у 18 сати, на програму је “Храбри коњић” по мотивима приче Милана Павлика, у режији Јована Царана. Представа „Не мо’ш побећ’ од недеље“ Тене Штивичић, у режији Слађане Килибарде, биће изведена у суботу, 27. јуна, у 21 сат.

И. Б.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести