Рецепт дана: Кобасице у пиву

Можда јесте у питању мало „јачи“ оброк, али због сјајног укуса – макар понекад можемо да заборавимо на бројање калорија.
kobasice
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 8 свежих кобасица,

- 2 главице лука,

- 2 љуте папричице,

- флаша пива,

- кашика масти,

- кашика вегете

Припрема:

1. На масти мало пропржити кобасицу са свих страна.

2. Лук ситно исећи, па га ставити у ватросталну посуду.

3. На лук поређати кобасице.

4. Све посути вегетом, додати грубо сецкане фефероне, па богато залити пивом.

5. Пећи у рерни толико да кобасице упију пиво (око 20 минута) на 200 степени.

6. Послужите уз кромпир куван у љусци и уз купус.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести