Састојци:
- 200 г тестенине,
- конзерва туњевине у комадима,
- 150 г кукуруза шећерца,
- 2 струка младог црног лука,
- 100-150 г мајонеза (обичног или посног),
- кашичица соли,
- 1/2 кашичице бибера
Припрема:
1. Тестенину скувати ал денте.
2. Кукуруз шећерац кувати у сланој води 5-8 минута.
3. Млади црни лук исецкати на ситније комаде.
4. У чинију ставити прохлађену тестенину и кукуруз шећерац, па лагано промешати.
5. Додати лук и туњевину, затим све лагано промешати да се смеса уједначи.
6. Посолити и побиберити по укусу.
7. На крају додати мајонез и све добро сјединити.
8. Оставити у фрижидеру да се добро прохлади.