Хали Бери у топлесу подучава јогу

Глумица Хали Бери се већ дуже време бави јогом. Американка сваке недеље дели с фановима нови јога положај и тражи да јој предлажу вежбе и покажу шта они воле да раде.
Epa (Nina Prommer)
Фото: Epa (Nina Prommer)

Поносна сам што с вама делим своју нову јога позу. Захваљујући вама јако сам  инспирисана и изазвала сам саму себе за стој на глави, истакла је глумица Хали Бери (51) поред фотографије коју је објавила на друштвеној мрежи.

Данас нећемо причати само о позама у јоги него и о њеним медитационим странама. Многи људи који се баве овим кажу да су најсрећнији они који сваки дан проведу медитирајући, написала је глумица.

Тврди да је срећнија откад се бави јогом и осећа да је достигла најбољу верзију себе. Додала је да је научила да медитација побољшава балансирање леве и десне стране мозга и да је пуно креативнија.

Могу брже да усвојим информације и емоционално здравље ми је пуно боље, објаснила је Беријева.

Медитација јој помаже, како каже, да остане у „додиру с малом верзијом себе”, оном девојчицом која је чини знатижељном и отвореном за новости сваког дана и сваком новом искуству које јој се нађе на путу.

Ако можете, направите овај ритуал делом своје свакодневице и гледајте како ће вам се живот трансформисати, написала је глумица обожаваоцима који су истакли да је невероватно то што ради.

Ти си чудесна жена. Стварно ти се дивим. Хвала на тим информацијама. Инспирисала си ме и крећем с јога вежбама већ данас, коментарисали су.

Беријева је тренутно слободна након што је била у неколико месеци у вези с британским музичарем и продуцентом Алексом да Кидом (35). Након раскида је објавила да је „завршила с љубављу” и да ужива у слободи и времену за себе.

Проводим пуно времена с децом и имам доста времена за размишљање како да направим неке другачије изборе када је реч о мушкарцима, објаснила је Хале.

Глумица из везе с канадским моделом Габријелом Обријем (41) има ћерку Налу Аријелу (9), а у браку с колегом Оливијеом Мартинезом (52) добила је сина Мејса Роберта (4).

Била је удата три године и за бившег бејзбол играча Дејвида Џастиса (51), а од 2001. до 2005. за певача и текстописца Ерика Бенета (51).

EUR/RSD 117.7410
Најновије вести