Колин Фарел поново на клиници за одвикавање

Готово да нема светског медија на чијој се насловници није, барем једном, нашао овај славни Ирац. И даље је главна тема, али не због својих глумачких остварења или богатог љубавног живота, већ због потеза којег је недавно повукао.
kolin farel
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, Колин се ових дана, после 12 година паузе, сам пријавио на клинику за одвикавање.

Није истина да поново пије. Једноставно је превише радио у последње време, па му је био потребан одмор од свега. Трезан је већ 12 година, а у клинику се пријавио како би се осигурао да то тако и остане. Одлучио је да тамо проведе квалитетно време сам са собом, како би напунио батерије, открио је извор близак глумцу за магазин Пипл.

Глумац је недавно завршио снимање два нова филма - екранизацију популарног анимираног филма „Дамбо“ и филма „Widows“, у којем глуми с Лиамом Нисоном и Елизабет Дебицки.

Несташни холивудски дечко, у клинику се први пут пријавио 2005. године, након што је постао овисан о лековима против болова, које је пио након повреде леђа.

О својим проблемима с алкохолом често је говорио и у интервјуима, очигледно желећи да помогнре другима који се налазе у истим проблемима.

Било ми је прилично лоше. Бити трезан у почетку је за мене била права ноћна мора. Први одлазак у центар за рехабилитацију продужио се на 5-6 недеља и тамо сам први пут „изашао“ из тунела у ком сам био заглављен, рекао је својевремено Фарел, откривши како је од 14. године увек био или пијан, или на опијатима.

EUR/RSD 117.7720
Најновије вести