Оне су постале славне без голотиње на филму

Живимо у времену у ком нас са свих страна „вреба” непримерени садржај који најчешће садржи много голе коже. Ипак, постоје холивудске глумице које су по том питању повукле јасну границу.
blake
Фото: EPA/IAN LANGSDON

Блејк Лајвли

Блејк Лајвли је америчка глумица која се прославила улогом у популарној серији „Трачара”. Блејк има проблем чак и са сценама у којима мора да носи оскудну одећу која превише открива.

Звезда „Трачаре“ одлучна је у томе да се никада неће скинути за улогу јер је то, како каже, потпуно непотребно и ствар која само одвлачи пажњу од теме филма.

- Када видим голотињу у филму то ми увек одвуче пажњу. Једноставно, када гледам филм и у првом плану се појаве нечије груди, то је једино што видим; не могу против тога. Мислим да то никада неће бити исправна ствар за мене – рекла је она.

Иначе, Блејк Лајвли (30) је у браку с колегом Рајаном Рејнолдсом (41), а пар има две ћеркице - Џејмс (3) и Инес (1). Глумачки пар се упознао за време снимања филма „Греен Лантерн” 2010, а венчали су се две године након тога.

Ема Вотсон

Фото: EPA/JUSTIN LANE

Свет је Ему (28) упознао као Хермиону из филмова о чаробњаку Харију Потеру. Након тога углавном је прихватала озбиљније улоге. Жели да је памте по улогама, а не по голотињи.

Иначе, британска глумица је недавно донирала милион фунти удружењу за подршку женама жртвама полног узнемиравања коју је представило 190 жена филмске и телевизијске индустрије сатима пре свечаности доделе награда Бафта.

Џесика Алба

Фото: EPA/PETER FOLEY

Згодна Џесика Алба (36) каже да се на филму никада не би појавила гола управо зато што би то гледала њена породица и било би је јако срамота. Америчка глумица додаје да би било јако чудно да проводи празнично време с рођацима и пријатељима који су је видели сасвим голу.

Алба је почетком прошле године родила сина Хајеса, ком су се посебно развеселиле његове сестре Хејвен Гарнер (6) и Хонор Мари (9). Албин супруг, филмски продуцент Кеш Ворен, посебно је био одушевљен роћењем сина.

Меган Фокс

Фото: EPA/NINA PROMMER

Меган (31) је једна од глумица за коју бројни мушкарци широм света навијају да се скине у филму. Управо због тога она не жели да се скине јер би се осећала грозно и неморално. Осим тога, недавно се пожалила да јој је тешко да добије добре улоге јер сви мисле да је, како каже, површна и тупава.

- Све је то због изгледа. Једном сам споменула да ме занима неуробиологија, а коментари су били „Да, баш она зна нешто о томе” - каже глумица.

Иначе, Фоксова је с глумцем, некадашњом звездом „Беверли Хилса”, Брајаном Остином Грином (44) четрнаест година у вези. Венчали су се 2010. и добили синове Ноу (6) и Бодија (4). Фоксова је 2015. поднела захтев за развод који је ипак обустављен. Пар је 2016. године добио треће дете, сина Џурнија Ривера (2).

Мила Кунис

Фото: EPA/PAUL BUCK

Глумица Мила Кунис каже да јој је у реду ако се покаже јако мало голотиње у филму, али на пуно никако не пристаје. Мила (35) додаје да се за потребе снимања неће скинути, а и ово мало што пристаје да покаже чини само после консултација с мужем. Кунисова је од 2015. у браку с колегом Ештоном Кучером (41) и имају двоје деце - ћеркицу Вајат (4) и сина Димитрија (2).

Сара Џесика Паркер

Фото: EPA/PAUL BUCK

Иако је Сара Џесика играла главу улогу у серији која је била пуна секса, у њеном уговору писало је да не пристаје да се скине у некој сцени чега се све време и држала, Иначе, Кери из „Секса и града” на сету се није најбоље слагала са својом најбољом пријатељицом из серије коју је играла Ким Катрал (62).

Разлог томе наводно су били статус и плата. Док је Џесика Паркер напредовала и временом добијала све више овлашћења на сету и већу плату, Катралова је остала „на истом”.

Ребел Вилсон

Фото: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Шармантна глумица Ребел Вилсон каже да, без обзира на силне понуде које добија за скидање на екрану, на то никада не би пристала. Тврди да то једноставно није „њен начин”. Звезда филма „Савршени корак”‘ је пре неколико месеци одлучила да проговори о сексуалном злостављању на филмском сету.

- Мушкарац на високој позицији је тражио да одем с њим у собу. Након тога ме неколико пута питао хоћу ли да радимо „неваљале” ствари - написала је глумица и додала да се ради о једном славном глумцу. За то време његови пријатељи су се гласно смејали и покушавали да сниме целу ситуацију мобилним телефонима. Ребел Вилсон га је одбила и изашла из просторије.

EUR/RSD 117.7720
Најновије вести