Премијера филма „Јужни ветар 2“: УБРЗАЊЕ у Новом Саду

Црвени тепих, овације публике и вишеминутни аплауз за главне глумце и екипу филма – овако је изгледала премијера у холивудском стилу новог филма „Јужни ветар 2: УБРЗАЊЕ“, која се синоћ ексклузивно догодила у CineStar биоскопу, у БИГ шопинг центру.
Foto 5
Фото: Miroslav Mirković

Звезде филма Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Лука Грбићи други поклонили су се публици која је дуже од три године чекала наставак овог већ култног остварења.

"Овај филм носи многе поруке, а једна од њих јесте да он дозвољава да се са безбедне дистанце, кроз уметност и културу, доживи један свет који нас можда привлачи, а који нам је далек и ком не припадамо", рекао је глумац Милош Биковић на премијери филма.

Фото: Miroslav Mirković

УБРЗАЊЕ је пунокрвни биоскопски трилер, а сам наслов наставка већ указује на још динамичнији и продукционо захтевнији филм. Пун акционих сцена, неочекиваних заплета, и још драматичнијих обрта, наставак Јужног ветра представља правуавантуру, драматуршки комплекснију и неизвесну. Филм прати каријеру харизматичног Петра Мараша (Милош Биковић), главе мафије из београдског подземља, који у наставку приче бива принуђен да се поново врати на улицу и окрвави руке када његов рођени брат упадне у невољу.

Фото: Miroslav Mirković

Новосадска публика била је одушевљена филмом, а на црвеном тепиху нашле су се и певачица Тијана Богићевић, као и инфлуенсерке Ена Луна и Татјана Јовановић.

Фото: Miroslav Mirković

Након ексклузивне премијере у БИГ шопинг центру, филм ће се наћи на редовном репертоару Cinestara.

Фото: Miroslav Mirković
EUR/RSD 117.3739
Најновије вести