Ролекс четврту годину најугледнија компанија на свету

БОСТОН: Швајцарски произвођач сатова Ролекс четврту годину заредом проглашен је за најугледнију светску компанију, преноси хрватски Пословни дневник. 
roleks
Фото: Tanjug

То признање додељује се од 1997. године, а листу од 100 најугледнијих компанија саставља Reputation Institute из Бостона, водећи пружалац  услуга за мерење и управљање репутацијом.

И ове је године Ролекс је иза себе оставио добро познате компаније као што су Лего, Волт Дизни, Мајкрософт, Сони, Кенон, Мишелин, Нетфликс и Бош. 

Како би дошли до ових резултата, истраживачи Reputation Institute из Бостона испитали су више од 230.000 појединаца у 15 земаља света. Компаније које се разматрају за улазак на листу обично имају приход већи од 50 милијарди долара годишње, присутност у свим испитаним земљама и познавање бренда код бар 40 одсто опште популације.

У историји дугој више од 100 година компанија Ролекс је непрекидно радила на трајњим побољшањима, као и на улагањима у иновације на свим нивоима.

Управо је преданост тежњи за изврсности и жеља за доприносом друштву уврстила Ролекс на сам врх најугледнијих светских компанија.

EUR/RSD 117.7330
Најновије вести