Сара Јо и Ангелина 24. јуна у Хали 2 Новосадског сајма

НОВИ САД: Две магичне и моћне жене увеличаће крај јуна и летњу бину Хале 2 на Новосадском сајму.
s
Фото: Promo

Сара Јо и Ангелина заједничким снагама подариће незабораван концерт својим обожаваоцима управо 24. јуна у Новом Саду. „Мушкарчина“, „Дивља“, „Оригами“, „Пиле моје“ само су неке од песама које ће Сара Јо и Ангеллина извести уз посебно осмишљене сценске наступе и врхунску продукцију. Овај музички спектакл биће употпуњен ди-џеј наступима и гостима изненађења.

Музичка хероина Сара Јовановић, коју светски медији називају „Лолитом 21. века” стиже у Нови Сад како би публику винула у звезде. Својим гласом, харизмом и изгледом плени где год се појави, а њене песме увек су загарантовани хитови. На сцени се појавила 2012. године као учесница музичког шоуа Први глас Србије, где је освојила треће место.

Наредне године је као чланица групе Моје три са песмом „Љубав је свуда“ представљала Србију на 58. избору за Песму Евровизије у Малмеу. Од како се појавила, Сара се за само две године нашла на десетини насловница.

Уз њу, млада, талентована и атрактивна певачица Ангелина, песмом „Оригами” представила се на Беовизији 2022. Управо ова песма, одмах је запалила интернет И бележи огроман број прегледа на Јутјубу тако да се већ нашла на популарној Јутјуб трендинг листи.

Од самог почетка њене музичке каријере и првог појављивања на сцени Ангелина привлачи пажњу и убира позитивне коментаре. Ова лепа и талентована девојка подједнако плени својим изгледом, одличним песмама, јединственом бојом гласа, као и посебном харизмом која осваја.

Дешавања у Хали 2 до краја јуна

Популарна и радо посећена Гуилтy плеасуре журка одржаће се 18. јуна, док ће недељу дана касније, 25. јуна бити одржана ЕлектроПоп журка.

Последњи дан јуна, 30. јун резервисан је за регионално познатог репера Војка В, док ће Драги Браво журка бити одржана 1. јула.

Улазнице за концерт, сви заинтересовани могу пронаћи на свим Гигстикс продајним местима.

 

EUR/RSD 117.3375
Најновије вести