Асфалтом пресвучене четири улице у Бегечу

Радници ЈКП „Пут” претходних неколико дана били су ангажовани на неколико локација у граду, док је већина екипа тог предузећа била концентрисана у приградским насељима.
PUT Rumenka (12)
Фото: ЈКП Пут

Пресвлачење коловоза новим асфалтом започето је у Првомајској улици у Футогу, а током наредних недеља ће се наставити у још неколико улица: Војводе Бојовића, Душана Кошутића и Дунавској. У том месту планирано је да се уреде и саобраћајне површине у кругу Културно-информативног центра. Упоредо с тим радовима, грађевинске екипе раде на санацији туцаничких коловоза у већем броју улица по списку месних заједница, као и санацију оштећења на коловозу асфалтом.

У Бегечу се, након завршеног пресвлачења коловоза новим асфалтом у улицама Краља Петра Првог, Светозара Марковића, Браће Ћеран и Змај Јовиној, радови настављају. У току је уређивање банкина и копање канала за одводњавање.

Што се Руменке тиче, у улицама Цара Лазара и Петефи Шандора завршени су припремни радови за асфалтирање које се приводи крају. Грађевинске екипе су у Новом Саду ангажоване на већем броју локација на затварању раскопаних јавних површина након радова који су била поверени другим предузећима. Реч је о Лиманима 1 и 2, Грбавици, Тургењевљевој и Улици Богдана Гарабантина. Ти послови не ометају одвијање саобраћаја.

По окончању радова на поправци пешачких стаза у Фрушкогорској и Кисачкој улици, настављени су радови у Улици Антона Чехова, у кругу дворца – старе стрељане Еђшег. Акценат је стављен на поправку трибина и спортских терена. У току је и израда столова за стони тенис у Улици Димитрија Аврамовића.

Одељење саобраћајне сигнализације, уз текуће одржавање, редовно обилази семафоре и обележава хоризинталну сигнализациј. По налогу надлежне управе постављени су и успоривачи брзине од асфалта у Стратимировићевој улици. 

С. С.

EUR/RSD 117.5666
Најновије вести