ОПЕНС: Нови контигент карата за велику журку

НОВИ САД: Британски продуцентски двојац One Bit, који у Нови Сад доносе своје енергичне хитове, “My Way” с Noah Curys и “Between You and Me” с Louis предводе електронски програм програм Велике ОПЕНС поклон журке, а уз њих ће после поноћи наступити и београдски двојац Divolly&Markward.
o
Фото: Ilustracija

Због великог интересовања, данас је пуштен још један контигент карата за партер под називом “партер афтер 1.30х”. Те карте омогућавају улазак на Спенс искључиво после 1.30 часова изјутра (свако ко се појави раније, неће моћи да уђе).

Будући да су карте подељене, а да публику интересују различити музички правци, идеја ОПЕНС-а била је да обезбеде место на журци и они које интересује електронски део програма – One Bit и београдски двојац Divolly&Marward. Раније те вечери ће, поред поменутих извођача, наступити и Сара Јо, Бојана Вунтуришевић, Дубиоза колектив и Килло Килло Банда.

Нови Сад је у 2019. годину ушао са 365 дана за нове прилике и могућности за енергију младих, креативност и иновације које се пре свега виде кроз културни, политички, економски, друштвени живот Новог Сада и бројне омладинске програме.  Током 2019. године ОПЕНС је постао синоним за отворена врата кроз која су трансфер енергије, знања, искуства, информација, ојачали капацитете младих људи. Захваљујући титули Омладинске престонице Европе, велики број организација посвећених младим људима је реализовао значајан број пројеката, уз подршку волонтера и, на првом месту, Новосађана свих узраста, без чије добре енергије ни један догађај не би имао смисла. Велика зимска ОПЕНС журка биће одржана управо у жељи да велики број покренутих пројеката постане и остане новосадска традиција.

Из тог разлога изузетно нас радује што су за само две недеље подељене све карте за велики ОПЕНС поклон концерт.

Познат је цео програм ОПЕНС поклон концерта, који ће бити одржан 14. децембра у великој дворани СПЕНС-а у Новом Саду. Европска концертна атракција и глобално најуспешнији бенд са Балкана, Дубиоза колектив, предводиће програм ОПЕНС журке, чиме ће уз огроман набој позитивне енергије бити прослављена година младих у Новом Саду!

На концерту организованом у име прославе године титуле Омладинске престонице Европе до раних јутарњих сати атмосферу ће довести до усијања и једна од најактуелнијих поп певачица домаће сцене, Бојана Вунтуришевић и хитмејкерка златног додира Сара Јо, те београдски двојац Divolly&Markward, као и новосадски роотс-реггае хероји Килло Килло банда.

Будући да су сви капацитети попуњени, апелује се на посетиоце да дођу на време. Уколико се простор у потпуности испуни, из безбедносних разлога нећемо бити у прилици да пустимо људе иако дођу са картама.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести